Projecten

Opbouw Den Haag

In de bloemenbuurt van Den Haag wordt een appartement  vergroot d.m.v. een dakopbouw. Deze dakopbouw biedt straks ruimte voor 3 slaapkamers, een badkamer en heel veel opbergruimte. 

Potstal Stolwijk

Voor een opdrachtgever in het buitengebied van Stolwijk, ben ik bezig met het ontwerp en de bouwaanvraag van een potstal en open schuur.  

Uitbouw Den Haag

In de vruchtenbuurt van Den Haag is de begane grond van deze mooie jaren 30 woning gemoderniseerd en voorzien van een lichte uitbouw. 

Vernieuwen winkelpui

Op de Van Hoytemastraat in Den Haag hebben we de  voorgevel van een kapperszaak vernieuwd. Dit zorgt voor een hele nieuwe frisse, lichte en moderne uitstraling. 

Badkamer Den Haag

Op de tweede etage van een portiekwoning in de Bomenbuurt van Den Haag is deze kleine badkamer, welke heel ruimtelijk overkomt, gerealiseerd. 

Plaatsen haard

Een ongeïsoleerd huis kan in de wintermaanden best koud zijn, waardoor het hebben van een houtkachel een absolute aanrader is. 

Uitbouw Bussum

Ten behoeven van het vooroverleg met de gemeente Gooise Meren is het benodigde tekenwerk aangeleverd. 

Woning Warmond

Aan het Oosteinde in Warmond maken we een doorbraak tussen de keuken en de eetkamer. Het huidige keukenraam zal vervangen worden door openslaande deuren, waardoor er veel licht naar binnen komt.

Badkamer Gouda

In een rijtjes huis in Gouda heeft de oude badkamer ruimte gemaakt voor een luxe, moderne badkamer met een bad, toilet en inloopdouche. 

Badkamer Schiedam

In een jaren 30 woning in de Jan Steenstraat in Schiedam was het een uitdaging om de kleine ruimte die er aanwezig was voor de badkamer zo maximaal mogelijk te benutten.